Tag "Veliajt për Papën"

Skandali i tenderave të Veliajt për Papën dhe “Natën e Bardhë” trondit Ministrinë e Kulturës, dorëhiqen dy drejtoresha

Skandalet me tenderat në Ministrinë e Kulturës i kanë kushtuar postin dy drejtoreve në Ministrinë e Kulturës. Dy drejtoret e këtij dikasteri mësohet se kanë dhënë dorëheqjen ditët e fundit,