Tag "Veliaj në Romë"

Veliaj në Romë: Hapa konkrete drejt negociatave për pensionet e emigrantëve

Zhvilloi një vizitë zyrtare dy ditore në Itali Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj ku u takua me homologun e tij, Giuliano Poletti, dhe Presidentin e Komisionit të