Tag "Veliaj është prezantuar nga ministrja e Arsimit"

Veliaj: Kosova po bën një fushatë “gjasme”

Erion Veliaj është takuar sot me banorë të njësisë 3, me të cilët ka zhvilluar një diskutim dhe ka ndarë shqetësimet e qytetarëve. Kandidati i maxhorancës për metropolin shqiptar, Veliaj