Tag "veli rada"

“Një vit pa Veli Radën” aktiviteti i bashkisë së Kamzës në nder të humoristit

“Një vit pa Veli Radën” ishte aktiviteti i bashkisë së Kamzës në nder dhe në kujtim të humoristit dhe gazetarit Rada. Aktiviteti, i cili u organizuar nënë kujdesin e veçantë

Ndahet nga jeta aktori i humorit Veli Rada

Ndaheta nga jeta në moshën 72 vjeccare aktori i humorit Veli Rada. Mësohet se Rada vuante nga një sëmundje e rëndë. Ai mbahet mend për rolet e tij në komedi