Tag "vegjel"

Berisha: Fierza e fikur, vendi furnizohet nga HEC-et e vegjël

Ish kryeministri i vendit Sali Berisha ka denoncuar edhe një herë situatën e rëndë të KESH-it ne lidhje me furnizimin me energji elektrike dhe menaxhimin e Fierzës. Sipas Berishës, sot

Gjenden të vdekur në banesë nëna dhe dy fëmijët e vegjël

Një grua e moshës 38 vjeçare është gjetur e vdekur në banesën e saj bashkë me dy fëmijët e moshës 4 vjeç (vajza) dhe 20 muajsh (djali). Ngjarja e rëndë