Tag "vedni"

Raporti i OKB-së: Ja ku janë shpërndarë shqiptarët nëpër botë

Sipas një raporti të publikuar nga Organizata e Kombeve të Bashkuara (OKB), pjesa më e madhe e emigrantëve kalojnë kufijtë për arsye ekonomike dhe mundësi më të mira sociale. OKB-ja