Tag "vedhë"

Ja si të zbardhni dhëmbët tuaj me tre mënyra natyrale

Problemet e dhëmbëve të verdhë e me njolla mund të shkaktohen nga konsumimi i ushqimeve të ndryshme dhe larja jo e rregullt e tyre. Gjithashtu pirja e duhanit apo e