Tag "veçoritë e reja të Firefox 28"

Ju njohim me veçoritë e reja të Firefox 28

Versioni Firefox 28 për Windows, Mac, Linux dhe Android wshtw lançuar zyrtarisht nga Mozilla zyrtarisht. Ky version përfshin dëshifrim VP9 të videove, njoftimet nga Ueb në OS X, dhe kontrollorët