Tag "vecanta"

Këto janë makinat më të veçanta në botë (Foto)

Sado që të mundohesh të blesh një makinë që gjendet shumë rralë, përsëri ajo e ka minimalisht një “binjak” në këtë planet. Por makinat që do të shikoni në fotot

Fotot më të bukura të vitit 2015 (Foto)

Jemi në ditë e fundit të 2015 dhe këto foto do t’ju tregojnë disa nga momentet me të bukura dhe të veçantë. Në një planet plot ngjyra e jetë, ky

Britani, në disa qytete janë krijuar korsi të veçanta për rosat

Në disa prej qyteteve kryesore në Britani janë krijuar korsi të veçanta për rosat, si një mënyrë për t’u kujtuar atletëve, çiklistëve dhe këmbësorëve që ta ndajnë rrugën edhe me

Nishani dekoron Medresenë e Tiranës: Për merita të veçanta civile

Me rastin e 90-vjetorit të themelimit të Medresesë së Tiranës, Presidenti Nishani vlerësoi sot paradite në një ceremoni solemne, Medresenë e Tiranës me titullin “Për merita të veçanta civile” me

“Backstage” – Kërkesat e veçanta të yjeve të muzikës (Foto)

Kërkesat e veçanta të bëra në “backstage” (prapaskenë) nga muzikantë të famshëm të publikuara përmes fotografive të Henry Hargreaves me projektin e tij “Riders Band”. Ne zbulojmë kërkesat e veçanta

Ukraina vendos roje të veçanta për sistemin e gazit

Ministria e Punëve të Brendshme të Ukrainës ka bërë me dije se ka marrë nën kontroll sistemin e transportit dhe shpërndarës së gazit dhe se e kanë vënë atë nën