Tag "vec"

Veç Suedisë edhe Danimarka mund ta njohë Palestinën

Përveç Suedisë, edhe Danimarka mund ta njohë shtetin e Palestinës. Kështu shkruan gazeta daneze “Copenhagen Post”, e cila thekson se edhe Danimarka, për shkak të presionit të madh politik mund

Islanda ka vetëm 4 % të papunë

Ndërkohë që vendet e Bashkimit Evropian janë duke luftuar me papunësi të lartë, Greqia dhe Spanja tejkalojnë 25% të të papunëve, ndërsa në Islandë vetëm 4 % e qytetarëve nuk