Tag "veases"

Mesazhi i terroristit grek në arrati: Kam marrë armët, koha për të vepruar

I arratisuri rreth dy javë më parë dhe personi më i kërkuar në Greqi që ka alarmuar madje edhe SHBA, Kristodulos Ksiros, është shfaqur përmes një videomesazhi, një mesazh për