Tag "ve ne zbatim"

Kasparov: Putin diktator i Rusisë, po vë në zbatim ideologjinë fashiste

Geri Kasparov, ish-kampion bote në shah dhe kundërshtar politik i Vladimir Putinit e quajti vendin e tij diktaturë të sunduar nga një njeri i vetëm. Kasparov foli gjatë një konference