Tag "vdesesh"

Vendi ku “ndalohet të vdesësh” drejt zhdukjes

Banorët janë në largim të vazhdueshëm dhe mes atyre pak që kanë ngelur, gjashtë nga dhjetë janë mbi moshën 60 vjeçare. Bëhet fjalë për Sallia, komunën e vogël në Kalabri