Tag "vdese"

A mund te vdesë njeriu nga dhimbja e dashurisë?

A mund te vdesë njeriu nga dhimbja e dashurisë? Kjo pyetje është shtruar dhe më pas analizuar në një artikull në revistën Elle. Annette Sciberras, edhe pse infermiere, në momentin

U kërkon mjekëve që të vdesë, nuk përshtatej dot me teknologjinë

Një histori e çuditshme vjen nga Britania e Madhe. Një mësuese britanike e cila nuk kishte asnjë sëmundje terminale, në moshën 89 vjeçare, iu drejtua një klinike në Zvicër për