Tag "vdes per ta shpetuar tjetren"

I shpeton jetën nga rënja e ashensorit vdes për vete

Në natën e ndërrimit të viteve një djal i ri 25 vjeç në SHBA ka mbetur i vdekur pasi ashensori i pallatit kishte pësuar një difekt dhe ka rënë me