Tag "vdes Colin Vearncombe"

Ndërron jetë këngëtari i hitit “Wonderful Life”

Viti 2016 ka ardh më mjaft lajme të hidhur sa i përket botës së artit. Që në fillim të këti viti janë shuar disa nga ikonat e filmit dhe muzikës.