Tag "vdekjeve"

Njihuni me vendin ku ndalohet të bësh selfie

Mumbai është një qytet indian, i cili ka bërë publike 16 zona ku nuk lejohet të bëhet një “selfie” për shkak të rritjes së numrit të vdekjeve të lidhura me

Kequshqyerja, shkaku kryesor i vdekjeve të parakohshme

Ngrënia e ushqimeve të pashëndetshme është emëruar si shkaku kryesor i vdekjeve të parakohshme në botë, kanë zbuluar disa të dhëna të reja. Një dietë e varfër, që përfshin të

“Muri i vdekjeve” – në disa cepa të Tiranës (FOTO)

I ziu mur ç’mban mbi shpinë! Mijëra e mijëra fletë njoftimesh për vdekje dhe varrime si dhe përkujtimore. Ngaqë nuk ka kënde të posaçme në kryeqytet për njoftimet e fatkeqësive,

Kanceri, shkaktari kryesor i vdekjeve në vendet e BE-së

Sipas të dhënave të zyrës evropiane të statistikave Eurostat, kanceri është shkaktari kryesor i vdekjeve në BE, raporton Anadolu Agency (AA).Të dhënat nga viti 2001 tregojnë se në 28 vendet

Vodka, shkak për numrin e lartë të vdekjeve në Rusi

Numri i lartë i vdekjeve të parakohshme në Rusi vijnë si pasojë e konsumit të madh të alkolit dhe në mënyrë të vecantë të vodkës. Përfundimet janë nxjerrë nga sondazhet