Tag "Vdekje dhe dëbim"

Libri i rrallë për spastrimin etnik të myslimanëve osmanë. Të hënën!

“Vdekje dhe dëbim” është libri më i ri i cili  provomvohet për lexuesit Shqiptar nga shoqata “ALSAR” ditën e hënë datë 05.10.2015, ora 11:00 tek Hotel Tirana Internacional, salla Balsha Për