Tag "vdekje 2013"

Viti 2013, vdekjeprurës për gazetarët

Sipas raportit të Komitetit për Mbrojtjen e Gazetarëve thuhet se vetëm gjatë vitit 2013 u vranë 70 gazetarë në mbarë boten dhe mbi 200 u burgosën. Në këtë raport thuhet