Tag "vazon e peste"

Shqipëria mund të jetë sërish në vazon e 5 në Euro 2016

Nuk është ende zyrtare, por “footballrankings.info”, i specializuar për koeficientet e të gjitha shteteve dhe kategorive, Shqipëria do jetë në vazon e pestë për kualifikimet e Europianit “France 2016″. Sipas