Tag "vazon 4"

Kundërshtarët e Shqipërisë për “vazon 4”

Kombëtarja shqiptare aktualisht ka dy kundërshtarë për vazon 4. Janë Uellsi dhe Irlanda e Veriut. Të dyja skuadrat, së bashku me Shqipërinë janë në kufijtë për të qenë në vazon