Tag "vazja"

Nigeri, rrëmbehen 100 studente

Rreth 100 vajza janë abuzuar seksualisht dhe janë rrëmbyer në ambientet e shkollës së tyre në veri-lindje të Nigerisë, nga militantët islamikë të Boko Haram. Grupi islamik ka përshkallëzuar së