Tag "vazhdimit të luftës kundër korrupsionit"

Farkas-Kodhelit: Domethënës, kontributi i dhënë nga ushtarakët shqiptarë

Ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli priti të shtunën në një takim Zv.asisteten e Sekretarit amerikan të Mbrojtjes për Rusinë, Ukrainën dhe Euroazinë Evelyn N.Farkas. Gjatë këtij takimi u diskutuan çështje