Tag "vathe"

Vathë diamanti në ditëlindjen e parë të North West

Harrojini librat për fëmijë dhe arushët, në ditëlindjen e parë të vajzës së Kim Kardashian dhe Kanye West, ka vetëm diamantë. Ata u fotografuan teksa bënin shëtitje me vajzën e