Tag "vasli"

Vasili “shuplakë” Idrizit në shtëpinë e tij: Meta ngriti për të parën herë në Athinë çështjen çame

Zv.Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili, ishte i ftuar në Kongresin e Partisë për Drejtësi, Integrim dhe Unitet. Vasili fillimisht shprehu kënaqësinë për marrjen pjesë në këtë kongres,