Tag "vasil bicaj"

Bicaj i PD-së refuzon mandatin e deputetit, vjen Fufi

Deputeti i Partisë Demokratike, Vasil Bicaj ka refuzuar mandatin e deputetit dhe nuk ka pranuar të bëjë betimin në Kuvendin e ri të Shqipërisë. Ka qenë deputeti i PS-se, Armando