Tag "mbeshtes"

Zgjedhjet në Dibër, karikaturisti Bujar Kapexhiu: Pse bëj fushatë për PD

Bujar Kapexhiu, që ka jetuar 50 vite më karikaturën, e ka seriozisht kur thotë në ditët e sotme, pushtet u duhet dhënë ekonomistëve dhe juristëve. Sipas tij, ka ikur koha

Lu: Mbështesim me forcë ligjin për dekriminalizimin

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë thotë se mbështet përpjekjet e Parlamentit të Shqipërisë dekriminalizimin. Deklarata vjen pasi ambasadori Lu dhe ekspertë nga kjo ambasadë shkuan në selinë e

Doshi: Poshtërsinë më të madhe e bëri Tahiri, në Shkoder mbështes PD-në

Deputeti Tom Doshi ka vendosur të mos heqë dorë nga beteja e tij ligjore. Gjatë daljes së tij nga ambjentet e Prokurorisë, Doshi akuzoi për kallëzim të rremë ministrin e

Cameron: E mbështes zgjerimin, por BE-ja ka ndryshuar

Kryeministri britanik, David Cameron, është shprehur se e mbështet zgjerimin e Bashkimit Evropian, por duhet pasur parasysh se sot BE-ja dallon shumë nga ajo që ishte para 50 vjetësh. “E