Tag "mbërthyer"

BBC: Shqipëria e mbërthyer nga korrupsioni e papunësia

BBC ka ndryshuar profilin për Shqipërinë, duke nxjerrë në pah dy problemet kryesore që ka vendi, papunësinë dhe korrupsionin. Megjithëse ka patur shenja progresi në ekonomi, me inflacionin që po