Tag "mberthen"

Moti i keq “mbërthen” Italinë e veriut

Për të tretën herë brenda muajit, moti i keq ka mbërthyer veriun e Italisë. Bilanci është teper negativ, lumenj që dalin nga shtrati, përmbytje dhe rrëshqitje dheu. Në rajonin e