Tag "mberritjes"

3 ditë pas mbërritjes në Britani, 19-vjeçari shqiptar qëllon me hanxhar një person

Një 19-vjeçar shqiptar, ka dalë përpara Gjykatës në Britani, pasi u bë pjesë e një ngjarjeje të dhunshme jashtë një klubi vallëzimi në qendër të qytetit Huddersfield në fundjavë. Dhe