Tag "mbërritje"

E gjithë policia shoqëroi ekipin serb! Sapo kaluan në bulevard

As Xhorxh Bush dhe as Papa nuk janë shoqëruar në Tiranë me kaq polici. Tre vetura policie para, katër motoçikleta eskorte, dy vetura anash dhe dy furgonë policie kishin futur