Tag "mbërritja"

Ja se si festohet mbërritja e Kombëtares së Futbollit në Tiranë (Foto)

Pas kualifikimit të kombëtares Shqiptare të futbollit, sot në orën 14:30 mbërritën në atdhe ku patën një takim në kreministri, më pas ju drejtuan presidencës dhe në fund festuan bashk