Tag "Mbërrijnë në Gjykatën e Tiranës Fullani e Golemi"

Mbërrijnë në Gjykatën e Tiranës Fullani e Golemi, pritet caktimi i masës së sigurisë

Kanë mbërritur në ambientet e Gjykatës së Tiranës ish-Guvernatori Ardian Fullani, dhe Kryeinspektorja e Përgjithshme të Bankës së Shqipërisë Elivar Golemi, të cilëve do ti caktohet sot masa e sigurisë.