Tag "mbeledh"

Meta mbledh kryesinë: Projektbuxheti 2014, alternativa më realiste

Lëvizja Socialiste për Integrim ka mbledhur sot në mesditë kryesinë e partisë, ndërsa në mbledhje kanë marrë pjesë edhe Ministrat si dhe deputetët e rinj që zëvendësuan këta të fundit.