Tag "mbathja"

Formalizimi: “Patriotizëm” apo mbathja larg nga Shqipëria? Nga Loren LAZIMI

Shqiperia doli nga regjimi komunist ne nje gjendje te mjeruar si ne aspektin ekonomik ashtu dhe ne ate politik. Megjithëse deshira per krijuar nje shtet ne te gjitha kuptimet e