Tag "mbareqytetar"

90-vjetori i Medresesë. Rama: Kreu misionin mbarëqytetar që i ishte mirëbesuar

Është përkujtuar sot 90 vjetori i themelimit të Medresesë së Tiranës, ku morën pjesë Kreu i Komunitetit Mysliman Skënder Bruçaj dhe Kryeministri Edi Rama. Në fjalën e tij Kryeministri Rama