Tag "mbajtjen"

OSBE: Jo mision vëzhgues për referendumin e Krimesë

Ndërkombëtarët kanë kundërshtuar mbajtjen e referendumit të planifikuar në gadishullin Krimeja, që ky i fundit të bashkohet me Rusinë. Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), të martën ka