Tag "mbajini"

Mbajini larg takat këtë vit !

Dizenjatoret e kepuceve po mendojne me shume per femrat dhe rehatine e tyre. Per koleksionin vjeshte dimer 2014-2015 ata sjellin kepucet “Stringate”, te cilat jane te sheshta fare ose me