Tag "mbahej"

Lirohet ekipi televiz rus që mbahej në Ukrainë

Një ekip televizi rus i “Zvezda TV” është liruar nga paraburgimi në Ukrainë. Televizioni rus e ka konfirmuar më 9 qershor lirimin e teknikut të zërit, Andrei Sushenkov dhe kameramanit,

SHBA: Lirohet ushtari amerikan që mbahej nga talibanët

Presidenti Barack Obama ka shpallur se i vetmi ushtar amerikan, që mbahej i burgosur në Afganistan, Bowe Bergdahl, është liruar si pjesë e një shkëmbimi me talibanët. Raportet e sotme