Tag "MB apel qytetarëve"

MB apel qytetarëve: Respektoni rregullat e qarkullimit

Në kuadër të fluksit si pasojë e sezonit turistik dhe aksidenteve të ditëve të fundit, Ministria e Brendshme iu bën apel qytetarëve të respektojnë rregullat e qarkullimit rrugor, duke I