Tag "mazniku"

Mazniku nxjerr të palarat: Bashkia e Tiranës udhehiqet nga…Edi Rama (Video)

Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Arbi Mazniku duke dashur të tregojë projektin e Bashkisë së Tiranës për ndërtimin brenda Parkut të Liqenit, padashje i ka shkarë goja dhe tha që

Mazniku: Kush zapton hapësirat publike do paguajë vetë për lirimin

“Të gjithë ata që kanë zaptuar hapësirat publike në kryeqytet përveç gjobave për zënien,do të paguajnë edhe të gjitha shpenzimet e lirimit të tyre nga ana e punonjësve të Policisë

JA KUSH URDHËROI DHUNËN NDAJ STUDENTËVE!!!

Nga Altin GOXHAJ E fundit! Lajmi më vjen nga një burim brenda FRESSHit që u ndje në faj kur pa dhunën brutale policore ndaj studenteve. Vendimin për nxjerrjen me dhunë