Tag "mazhorancen"

Reforma në Drejtësi, ja dy pikat që ndajnë mazhorancën dhe opozitën

Dy pikat të cilat ndajnë konsensusin midis opozitës dhe mazhorancës për votimin e reformës në drejtësi janë: vettingun dhe rolin e ndërkombëtarëve në këtë fazë. Në variantin hibrid, të mbështetur

Braçe: Kushti i opozitës për mazhorancën, absurd

Berisha, Basha dhe gjithë rradha e tyre, duhet të kuptojnë se ky Kuvend është legjitim ndaj nuk ka kusht në botë që t’i thotë maxhorancës “mos përdor votat që ke,

Idrizi: Asnjë marrëveshje me mazhorancën, PDIU katalizator

Ndonëse në media është përfolur shpesh herë për një marrëveshje mes mazhorancës dhe Partisë për Drejtësi, Integrim dhe Unitet, e drejtuar nga Shpëtim Idrizi, sipas këtij të fundit nuk ka