Tag "mazda"

3.4 mln makina japoneze, me “defekt”

Katër kompani kryesore japoneze kanë kërkuar tërheqjen e rreth 3.4 milionë makinave në mbarë botën, për shkak të problemeve me qeset e ajrit. Firmat “Toyota”, “Nissan”, “Honda” dhe “Mazda” thanë