Tag "mayemi"

Enrique Iglesias, 28 mln dollarë për një vilë

Ndonëse lidhja 12-vjeçare midis Enrique Iglesias dhe Anna Kournikova duket se është futur në një moment krize, këngëtari vazhdon të planifikojë të ardhmen e tij përkrah ish-tenistes. Këtë e tregon