Tag "MAXIM"

Lola, një nga femrat më të bukura në SHBA

Bukuroshja shqiptare Lola Luma është përzgjedhur nga revista “MAXIM” si një prej femrave më të bukra në Amerikë. Kjo revistë çdo vit organizon një konkurs “Hometown Hotties” dhe fton të