Tag "Maxhoranca nuk përfshin në deklaratë akuzën më të rëndë të 25 viteve"

Asnjë arritje për 5 prioritetet e integrimit

Aldo Bumçi, deputet i Partisë Demokratike ka realizuar një takim për qëllim diskutimin e pesë prioriteteve, për të parë sa përparim ka bërë Shqipëria dhe a mund të hapen negociatat