Tag "Max Production"

Adrian Bujupi mirëpritet në Gjermani

Këngëtari Ardian Bujupi, sapo ka hedhur në treg këngën “Penthouse”, në bashkëpunim me Dj Dalool.   Sipas menaxherit të tij, Egzon Krasniqi, kënga është pëlqyer shumë nga publiku dhe është