Tag "mausi"

“IRIScan”, mausi skanues

Paraqitet mausi skanues ergonomik “IRIScan” për sistemet kompjuterike Windows. I.R.I.S. Zhvilluesi i softuerëve OCR ka bërë të mundur shpikjen e një pajisjeje tejet të veçantë. “IRIScan”, përveç pjesëve kryesore të

Mausi “Bat” që fluturonMausi “Bat” që fluturon

Një tjetër shpikje e teknologjisë së lartë i shtohet industrisë së gjerë. Bëhet fjalë për “Bat”, mausin që “fluturon” dhe që komunikon me kompjuterin duke përdorur teknologjinë “wireless” . “Bat” është