Tag "Maurizio Cattelan"

“Hitleri i gjunjëzuar” shitet për 17 milionë dollarë

Ditën e djeshme një statujë e Hitlerit të gjunjëzuar është shitur në ankand me një vlerë prej 17.2 milionë dollarë. Kjo statujë është punuar nga italiani Maurizio Cattelan, dhe është