Tag "maturen"

Mbyllet procesi i regjistrimit në Maturën Shtetërore

Mbyllet procesi i regjistrimit të Maturës Shtetërore, me 51 mijë të rinj të regjistruar. Dje është mbyllur procesi i plotësimit të formularëve A1 dhe A1Z, ndërkohë që Ministria e Arsimit